Eva Jinek | Daten met een dikke huid.

Daten is een dappere daad, helemaal als je jezelf stiekem te dik vindt, zoals redacteur Hanneke Mijnster (40). Hoe maak je iets moois van zo’n mijnenveld?

Dat je voor daten een dikke huid moet hebben, moge duidelijk zijn. Je gooit je hebben en houden op een app, of na een mooie avond in de kroeg in de handen van een nieuwe darling desire en dan begint het. Hoe is je geur? Hoe is je smaak? Lig je een beetje lekker in de hand?

Delen via:[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Nog niet uitgelezen?

Fit Met Lotte Blog

Ik ben Lotte Corijn

Het is mijn doel om zoveel mogelijk vrouwen te mogen inspireren in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl. Samen wil ik met jou bouwen aan een gezonde én realistische levensstijl. Met mijn blog inspireer ik je onder andere graag om dit ook te behalen!

Categorieën

Recente berichten

Buikwandcorrectie herstel: 5 dingen die je moet weten

Buikwandcorrectie herstel: 5 dingen die je moet weten

7 februari was het zo ver: mijn buikwandcorrectie operatie bij Boerhaave Amsterdam. Maar, man man man… Wat heb ik het herstel van mijn buikwandcorrectie onderschat. Ik dacht “dat doe ik wel even.”  Het herstel was behoorlijk zwaar. Ben je je aan het oriënteren op een buikwandcorrectie of staat je operatie al gepland? Lees dan zeker even verder

Lifestyle Planner