FlairOnline | Lotte (25) viel 50 kilo af: ‘Ik durf eindelijk te zeggen dat ik trots ben op mezelf’

In één jaar vijftig kilo afvallen: Lotte (25) deed het. Ze deelde haar afvalrace op Instagram en helpt nu anderen in hun strijd tegen de kilo’s. “Ik was 22, woog 127 kilo en ineens voelde ik zo sterk dat ik dit niet meer wilde. Maar ik kwam er ook achter dat er meer nodig is om je goed te voelen over jezelf dan het verliezen van kilo’s.

Delen via:[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Nog niet uitgelezen?

Fit Met Lotte Blog

Ik ben Lotte Corijn

Het is mijn doel om zoveel mogelijk vrouwen te mogen inspireren in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl. Samen wil ik met jou bouwen aan een gezonde én realistische levensstijl. Met mijn blog inspireer ik je onder andere graag om dit ook te behalen!

Categorieën

Recente berichten

Buikwandcorrectie herstel: 5 dingen die je moet weten

Buikwandcorrectie herstel: 5 dingen die je moet weten

7 februari was het zo ver: mijn buikwandcorrectie operatie bij Boerhaave Amsterdam. Maar, man man man… Wat heb ik het herstel van mijn buikwandcorrectie onderschat. Ik dacht “dat doe ik wel even.”  Het herstel was behoorlijk zwaar. Ben je je aan het oriënteren op een buikwandcorrectie of staat je operatie al gepland? Lees dan zeker even verder

Lifestyle Planner