Yoghurt bowl met pindakaas en banaan

Yoghurt Bowl Banaan Pindakaas

ONTBIJT/ LUNCH

5 MIN

1 PERSOON

Ik ben niet zo’n ontbijter, dus ik eet dit vaak voor lunch. En oh my… Wat is dit lekker! Ik zit hier de hele middag vol van. Dit is zo ontzettend lekker en vullend. Zo fijn, want zo vermijd ik ‘snaai trek’ in de middag en ga lopen snoepen.ย 

Ik eet dit altijd met de poeder van body en fit in de smaak cookie en cream. Puur en alleen omdat ik het echt heel lekker vindt. Dit is volledig optioneel. Je kan deze yoghurt bowl ook prima zonder de whey poeder maken.ย 

Dus, wat heb je nodig voor de yoghurt bowl

Dit heb je nodig

  • 200-150 ml Griekse yoghurt 10% vet
  • 1 handje walnoten
  • 1 banaan
  • 28 gr whey poeder in de smaak cookie & cream (van body en fit)
  • 1 tl pindakaas

Dus, wat moet je doen

Het kan eigenlijk niet simpeler dan dit. Snij de banaan, verkruimel de walnoten en doe dit bij de Griese yoghurt. Doe er tenslotte nog de whey poeder en de pindakaas erbij. Meng dit door elkaar en klaar! Yummy!ย 

Print Friendly, PDF & Email
DEEL DIT ARTIKEL

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *