HEY. READ THIS BLOG.

Ik start met het Gymjunkie Lifestyle Plan

Gymjunkies Lifestyle Plan Ervaringen

De afgelopen weken ben ik aan het sukkelen met wat ik eet. Mijn structuur, het dieet wat ik eerst volgde is weggevallen. Toen ik werd gevraagd of ik het GymJunkie Lifestyle Plan wilde proberen dacht ik, waarom ook niet? Ook mistte ik heel erg mijn structuur. Ik vind het fijn om te weten, wat ik ‘mag’ eten. Het helpt mij ontzettend om mij hier aan vast te houden. 

Paniek

Gisterenavond heb ik het lifestyle plan al even kort doorgenomen. Een soort van innerlijke paniek overviel me. “Moet ik zoveel eten!?”. Paniek. Shit. Wat hier staat als ontbijt, eet ik op een hele middag en ochtend bij elkaar opgeteld.

Toen kwam het besef. Ik ben verkeerd bezig. Ik ben mijn lichaam aan het verpesten. In het begin viel ik zo snel af: in een week viel ik tussen de 1,5-2,5 kg af. Dit resultaat wilde ik behouden. De nummertjes op de weegschaal moesten en zouden naar beneden gaan. Dus ik begon minder te eten… en nog minder. Totdat ik vaak minder dan 1000 calorieën op een dag at. Naast dat ik te weinig at, ben ik meer gaan sporten. Ik sport elke dag anderhalf uur tot twee uur: hardlopen, wandelen of een workout. Mijn lichaam zit in ‘spaarstand’ en dat heb ik allemaal aan mij zelf te danken.

Waarom heb ik het zo ver laten komen?

En het stomme is, ik heb het zien aankomen. Ik heb het zien aankomen dat ik een plateau zou bereiken en dat ik te weinig zou gaan eten. Ben ik omdat ik het besef had, het anders gaan aanpakken? Nee. Ik ga all-in, of niets. Zo ben ik. Als ik iets doe, dan doe ik dat voor de volle 100% en niks wat mij van mijn doel kan afbrengen. Zo ook met afvallen, ik moet en zal mijn streefgewicht bereiken. Ik moet en zal resultaten behalen. Ik kan geen dingen loslaten. Ik moet mijzelf blijven pushen. Als ik loslaat, ben ik bang dat ik de controle verlies. Dat ik van mijn doel afwijk.

Daarom ben ik streng voor mezelf, daarom push ik mijzelf. Ik wil mijn doel bereiken en de controle niet kwijt.

Mijn doelen

Daarom vind ik het eng, om met het lifestyle plan te starten. Ik raak mijn controle kwijt over wat ik eet. Maar ik moet dit doen, om terug naar een beter en gezonder voedingspatroon te gaan.

Ik weeg mijzelf ook elke dag, ik kan het gewoon niet laten. Woensdag is mijn “officiële” weeg dag en ga ik mijzelf wegen. Daarna wil ik mijzelf 2 weken niet wegen. Ik hoop zo ruimte in mijn hoofd te creëren en mijn focus te verleggen.

Wil je ook het Gymjunkie Lifestyle plan proberen? Gebruik de code lotte10 voor 10% korting op het plan.


Klik hier voor het Gym Junkies Lifestyle Plan

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on print

HEY YOU.

Misschien vind je dit ook leuk...

Nakd review nederlands kleding

Lente Na-kd shoplog

Na-kd kleding review Yes! Een van mijn favoriete kledingmerken is Na-kd. Een van de eerste outfits die ik kocht nadat ik was afgevallen was van

Meer lezen
Lotte Corijn

LOTTE CORIJN.

Nice to meet you!

Hey you! Ik ben Lotte en ik ben op weg naar een gezondere en fittere ik. 

Van 130 kg naar naar 75 kg is mijn doel. En guess what?! Ik ben al 50 kg kwijt.

Inspire & motivate. Als ik het kan, kan jij het ook!

Liefs
,
Lotte Corijn

My personal favourites
My Youtube channel
Food and all that good stuff