In De Buurt | Bredase Lotte viel 50 kilo af in één jaar tijd: ‘Ik ben geen typische fitgirl’

Toen Lotte Corijn (24) door corona haar baan in het buitenland verloor, wist ze nog niet dat 2020 háár jaar zou worden. Ze strugglede al meer dan tien jaar met haar gewicht en zette een jaar geleden de knop om.

Ondertussen is de van oorsprong Zeeuwse vijftig kilo afgevallen in één jaar tijd. Toch is ze nog niet op haar streefgewicht, zegt ze. “Ik begon op 127,6 kilo en weeg nu ongeveer 76 kilo. Het liefst wil ik er nog 6 kilo af.”

Delen via:[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Nog niet uitgelezen?

Fit Met Lotte Blog

Ik ben Lotte Corijn

Het is mijn doel om zoveel mogelijk vrouwen te mogen inspireren in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl. Samen wil ik met jou bouwen aan een gezonde én realistische levensstijl. Met mijn blog inspireer ik je onder andere graag om dit ook te behalen!

Categorieën

Recente berichten

Buikwandcorrectie herstel: 5 dingen die je moet weten

Buikwandcorrectie herstel: 5 dingen die je moet weten

7 februari was het zo ver: mijn buikwandcorrectie operatie bij Boerhaave Amsterdam. Maar, man man man… Wat heb ik het herstel van mijn buikwandcorrectie onderschat. Ik dacht “dat doe ik wel even.”  Het herstel was behoorlijk zwaar. Ben je je aan het oriënteren op een buikwandcorrectie of staat je operatie al gepland? Lees dan zeker even verder

Lifestyle Planner