Wil jij ook

afvallen engezonder leven?

Heb jij dit ook?

“Elke maandag probeer ik het weer opnieuw. Halverwege de week geef ik op en krijg ik een enorme eetbui. Het heeft toch geen zin. “

“Ik vind het lastig een gezonde structuur voor mezelf te creëren. Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe en waar ik moet beginnen.”

“Ik vind het fijn om mijn maaltijden vooruit te plannen, maar ik weet niet zo goed hoe. Nu doe ik maar wat, waardoor ik snel ongezonde keuzes maak.”

Maar stel je voor…

  • Je kunt elke dag je maaltijden vooruit plannen. Je hebt nu meer structuur voor jezelf en het maakt gezonde keuzes maken makkelijker.

  • Je kunt je sport- en beweegmomenten inplannen. Het resultaat? Je gaat het echt doen!

  • Je houdt elke week je gewoontes bij waarop je je wilt focussen. Hierdoor heb je na 3 maanden jezelf nieuwe en gezonde gewoontes aangeleerd. 

  • Je houdt overzichtelijk je progressie bij, waardoor je gemotiveerd blijft om te werken aan een gezonde lifestyle. 

  • Je creëert voor jezelf meer structuur en door dingen op te schrijven houd je jezelf aan jouw eigen afspraken.

  • Je boekt resultaat en bent op een gezonde en bewuste manier bezig met afvallen!

Dus nu is de vraag: Ga je ervoor?

{

Ten eerste vind ik de buitenkant van de nieuwe lifestyle planner echt ontzettend gaaf! De buitenkant is paars met gouden letters! Ook word er in de binnenkant veel paars gebruikt waardoor het één geheel word. De reden dat ik deze planner heb aangeschaft is omdat ik het vooral heel fijn vind m’n dagelijkse voeding op papier te zetten. Dit helpt mij om mij eraan te houden. In een app heb ik namelijk al snel dat ik het op het laatste moment toch ga aanpassen of iets lekkers erbij neem. En als ik het opgeschreven heb wil ik het boekje niet “verpesten” en hou ik mij aan m’n planning! Ook heeft de planner nu meerdere trackers, pagina’s om m’n doelen op te schrijven, hoeveel water ik drink en genoeg ruimte om zelf nog dingen voor mezelf op te schrijven! Ik vind de planner zeker een aanrader! En kan niet wachten tot ik hem vol heb om de resultaten van de afgelopen 12 weken te bekijken!

Thessa Bijlard
{

Ik vul de planner aan het begin van de week in voor de maand t/m vrijdag, dan hoef ik alleen nog maar in te kijken. Zo weet ik wat ik klaar moet maken om mee te nemen naar werk en heb ik genoeg voor de hele dag. Echt super fijn!

Lara
{

Waar ik in het verleden om verkeerde redenen probeerde af te vallen helpt de prachtige journal mij nu om ook in te zien waar ik trots op mag zijn. Het is een fijne houvast en na 2 weken is er al 2.5 kg af!

Nicky
{

Ik gebruik de planner die Lotte heeft gemaakt als steuntje in de rug voor het afvallen. Het helpt mij om niet te “snaaien”. Wanneer ik de behoefte heb om mij vol te eten met alles wat eigenlijk niet verstandig is, voel ik de behoefte minder snel om dit te gaan doen omdat ik het wil bijhouden in de lifestyle planner. Hierdoor bereik ik bijna altijd mijn wekelijkse doelen, maar behalve dat is het ook gewoon mega leuk om mijn eigen gewoontes bij te houden aan de hand van gezond leven in combinatie met deze planner. Ik ben er mega tevreden over en kan niet wachten om te zien wat het resultaat zal zijn na 12 weken! 

Monica Douma
{

Ik ben enorm blij met de lifestyle planner van Lotte! Hij is erg makkelijk te gebruiken en voor alles wat ik persoonlijk bij wil houden, is er een plekje. Niet alleen fijn om je eetpatroon te ontdekken en je weightloss journey bij te houden, maar ook handig om persoonlijke doelen bij te houden, zoals 2 keer in de week boodschappen doen in plaats van elke dag. Ook wordt er veel aandacht besteed aan zelfreflectie. Hoe je je voelt en wat ging er goed of kon er beter. Dit vind ik zelf erg fijn werken.

Anouk van Ham
{

In januari 2021 was ik op mijn zwaarste gewicht ooit en besloot ik om (opnieuw🤫) te starten met mijn afvalproces. Iets wat mij vanaf het begin geholpen heeft is de weightplanner van Lotte. De eerste week is het natuurlijk confronterend om je gewicht en cm’s zwart op wit te zien, maar al gauw gaf het dagelijks opschrijven van mijn voeding en sportmomenten me heel wat motivatie. 💪🏽 Na drie maanden raakte ik langzaam maar zeker 4 kilo kwijt. Ondertussen zijn we bijna een jaar verder en heb ik reeds 3 weightplanners van Lotte volledig volgeschreven 😍

Emma Dierick

Mijn transformatie

"De planner is makkelijk te gebruiken en voor alles wat ik bij wil houden is er een plekje!"- Anouk van Ham

“Met jouw planner heb ik structuur gevonden. Ik ben nu in week 5 en 5 kg afgevallen.”Alba Rebollo -

PLANNER

Frequently Asked Questions

*ONZICHTBAAR*

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe lang kun je de planner gebruiken?
Wat kun je allemaal in de planner invullen?
Hoeveel kost de planner?
Wat is de verzendtijd?

Alle planners worden binnen twee werkdagen verstuurd met PostNL.

Je ontvangt per mail ook een track en trace code.

Wil je mij iets vragen?