Lotte Corijn

“Volg je dromen.”

Hi, ik ben Lotte

In de Zara kunnen winkelen dat was mijn doel. Nooit gedacht dat ik 50 kg zou afvallen en zeker niet in één jaar tijd. De eerste keer dat ik een broek probeerde bij de Zara én hem paste, moest ik huilen. Het was zo’n onwerkelijk moment… Ik straalde.

Nu is het mijn doel om zoveel mogelijk vrouwen te mogen inspireren in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl. Samen wil ik met jou bouwen aan een gezonde én realistische levensstijl. Geen dieet. Geen maaltijdvervangers. Geen onzin. Bah.

Plus, als één iemand snapt hoe jij je voelt, ben ik het. Ik was morbide obesitas. Ik haatte sporten. Ik at mijn emoties weg. Het maakte toch niet meer uit, zo voelde het voor mij. Ik had het al zo vaak geprobeerd, maar hoe moest ik in godsnaam 50 kg afvallen? Een kilootje of 10 afvallen lukte mij al niet, laat staan 50 kg.

Maar I did it! En ik ben er voor jou. Ik deel al mijn tips, tricks en struggles omtrent afvallen en mijn zoektocht naar een gezondere ik. En ik hoop dat ik jou op deze manier mag en kan helpen!

Liefs, Lotte

KIJK HIER NAAR MIJN AFVALJOURNEY

Ontvang mijn gratis weight tracker

Wil jij mijn gratis weight tracker ontvangen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang leuke updates, recepten, tips en meer!