Recept: gezonde Chunky Monkey donuts

door | apr 6, 2022 | Recepten | 0 Reacties

Wie houdt er niet van donuts? Vooral als het gezonde donuts zijn! Ja, ja! Je leest het goed. In deze donuts zitten maar 95 calorieën per donut. Wie zegt dat afvallen en lekker eten niet samengaan? Je kan ze eten als donuts maar ook als muffins.Ik ben fan! Dit recept heb ik overigens niet zelf bedacht, maar Melanie! Melanie is écht een boss babe, die ook goed bezig is met afvallen, gezond eet en die ook nog eens hele lekkere receptjes online zet op haar Instagram.Chunky monkey donuts, do I need to say more?! 

Wat heb je nodig voor de gezonde donuts?

 

Wat moet je doen?

  • Meng de bloem met het bakpoeder.
  • Voeg de vanilleyoghurt, ei en een klein beetje zoetstof toe en mix tot een glad beslag. Doe de geprakte banaan, hagelslag en walnoten erbij en spatel even door.
  • Gebruik voor iedere muffin één volle juslepel beslag. Ik haalde er 10 stuks uit.
  • In de oven voor 25min. op 180 graden (kan per oven verschillen). Ik gebruikte tijdens het nemen van de foto een donutvorm, maar je kunt net zo goed een muffinvorm gebruiken hoor. Dat doe ik tegenwoordig ook.
  • Ik raad af om ze in papieren vormpjes te bakken.

Delen via:[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Nog niet uitgelezen?

Buikwandcorrectie herstel: 5 dingen die je moet weten

7 februari was het zo ver: mijn buikwandcorrectie operatie bij Boerhaave Amsterdam. Maar, man man man… Wat heb ik het herstel van mijn buikwandcorrectie onderschat. Ik dacht “dat doe ik wel even.”  Het herstel was behoorlijk zwaar. Ben je je aan het oriënteren op een buikwandcorrectie of staat je operatie al gepland? Lees dan zeker even verder

Fit Met Lotte Blog

Ik ben Lotte Corijn

Het is mijn doel om zoveel mogelijk vrouwen te mogen inspireren in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl. Samen wil ik met jou bouwen aan een gezonde én realistische levensstijl. Met mijn blog inspireer ik je onder andere graag om dit ook te behalen!

Categorieën

Recente berichten

Buikwandcorrectie herstel: 5 dingen die je moet weten

Buikwandcorrectie herstel: 5 dingen die je moet weten

7 februari was het zo ver: mijn buikwandcorrectie operatie bij Boerhaave Amsterdam. Maar, man man man… Wat heb ik het herstel van mijn buikwandcorrectie onderschat. Ik dacht “dat doe ik wel even.”  Het herstel was behoorlijk zwaar. Ben je je aan het oriënteren op een buikwandcorrectie of staat je operatie al gepland? Lees dan zeker even verder

Lifestyle Planner