Recept: gezonde skinny tiramisu

door | apr 6, 2022 | Recepten | 0 Reacties

Skinny tiramisu? Het kan!

Het is zo simpel, je moet alleen even op het idee komen.. . En toen @Optimel deze smaak uitbracht in 2017 als wintereditie wist ik meteen wat ik hiermee wilde maken: Skinny Tiramisu.

Sindsdien geniet ik vaak van een stukje als tussendoortje, toetje of zelfs bij m’n ontbijt en moet jij het ook zeker eens proberen. 

Dit super recept voor een gezonde tiramisu is van Melanie! Ga naar haar Instagram voor meer receptjes en meer van Melanie. 

Wat heb je nodig voor de gezonde tiramisu?

Ik gebruikte een ovenschaal van 27x18cm

Wat moet je doen?

Verdeel de lange vingers over de bodem van een schaal. Als je het extra koffie-ig wil maken, dan is nu het moment om de afgekoelde espresso’s over de lange vingers te verdelen.

Stort de kwark erbovenop en verdeel met een spatel/lepel. Doe hetzelfde met de slagroom, stort het erop en verdeel. Met een klein zeefje strooi je wat cacaopoeder over de bovenkant. Klaar in 5 minuten! Eventjes laten opstijven in de koelkast is het lekkerst.

 Uit de hele schaal haal je zo’n ongeveer 8 stukken, per stuk is het ongeveer 95 kcal. Je kan er ook voor kiezen om in plaats van Optimel, gewone 0% Griekse yoghurt te gebruiken met een beetje oploskoffie er doorheen.

Delen via:[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Nog niet uitgelezen?

Buikwandcorrectie herstel: 5 dingen die je moet weten

7 februari was het zo ver: mijn buikwandcorrectie operatie bij Boerhaave Amsterdam. Maar, man man man… Wat heb ik het herstel van mijn buikwandcorrectie onderschat. Ik dacht “dat doe ik wel even.”  Het herstel was behoorlijk zwaar. Ben je je aan het oriënteren op een buikwandcorrectie of staat je operatie al gepland? Lees dan zeker even verder

Fit Met Lotte Blog

Ik ben Lotte Corijn

Het is mijn doel om zoveel mogelijk vrouwen te mogen inspireren in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl. Samen wil ik met jou bouwen aan een gezonde én realistische levensstijl. Met mijn blog inspireer ik je onder andere graag om dit ook te behalen!

Categorieën

Recente berichten

Buikwandcorrectie herstel: 5 dingen die je moet weten

Buikwandcorrectie herstel: 5 dingen die je moet weten

7 februari was het zo ver: mijn buikwandcorrectie operatie bij Boerhaave Amsterdam. Maar, man man man… Wat heb ik het herstel van mijn buikwandcorrectie onderschat. Ik dacht “dat doe ik wel even.”  Het herstel was behoorlijk zwaar. Ben je je aan het oriënteren op een buikwandcorrectie of staat je operatie al gepland? Lees dan zeker even verder

Lifestyle Planner