Recept: madras met tijgergarnalen

door | apr 3, 2022 | Recepten | 0 Reacties

I love curry’s! Ik heb voor het eerst een curry gegeten een jaar geleden in Lanzarote. Daar zaten veel Indische eettentjes, doordat het een vakantie hotspot is voor de Britten. Omdat ik op een koolhydraat beperkt dieet was, heb ik veel gezocht naar lekkere koolhydraatarme recepten. Toen kwam ik deze koolhydraatarme curry tegen op de website van Low Carb Chef! Een lekker recept voor een curry madras. Ik dacht, die ga ik lekker koken! Zoals gewoonlijk hou ik van simpele recepten, niet te ingewikkeld, geen gekke ingrediënten. Dit gerecht is ook weer lekker dummy proof.Daarnaast is dit gerecht koolhydraat en calorie arm. Perfect als je aan de lijn doet of een koolhydraatarm dieet volgt! Enjoy!Psst.. Ik heb een een leuk receptje voor tikki masala.

Dit heb je nodig

Delen via:[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Nog niet uitgelezen?

Buikwandcorrectie herstel: 5 dingen die je moet weten

7 februari was het zo ver: mijn buikwandcorrectie operatie bij Boerhaave Amsterdam. Maar, man man man… Wat heb ik het herstel van mijn buikwandcorrectie onderschat. Ik dacht “dat doe ik wel even.”  Het herstel was behoorlijk zwaar. Ben je je aan het oriënteren op een buikwandcorrectie of staat je operatie al gepland? Lees dan zeker even verder

Fit Met Lotte Blog

Ik ben Lotte Corijn

Het is mijn doel om zoveel mogelijk vrouwen te mogen inspireren in hun zoektocht naar een gezonde leefstijl. Samen wil ik met jou bouwen aan een gezonde én realistische levensstijl. Met mijn blog inspireer ik je onder andere graag om dit ook te behalen!

Categorieën

Recente berichten

Buikwandcorrectie herstel: 5 dingen die je moet weten

Buikwandcorrectie herstel: 5 dingen die je moet weten

7 februari was het zo ver: mijn buikwandcorrectie operatie bij Boerhaave Amsterdam. Maar, man man man… Wat heb ik het herstel van mijn buikwandcorrectie onderschat. Ik dacht “dat doe ik wel even.”  Het herstel was behoorlijk zwaar. Ben je je aan het oriënteren op een buikwandcorrectie of staat je operatie al gepland? Lees dan zeker even verder

Lifestyle Planner