HEY. READ THIS BLOG.

Recept: gezonde yoghurt bowl

Yoghurt Bowl Banaan Pindakaas

Yoghurt bowl met pindakaas en banaan

Ontbijt – bereidingstijd: 10 minuten – 1 persoon

Ik ben niet zo’n ontbijter, dus ik eet dit vaak voor lunch. En oh my… Wat is dit lekker! Ik zit hier de hele middag vol van. Dit is zo ontzettend lekker en vullend. Zo fijn, want zo vermijd ik ‘snaai trek’ in de middag en ga lopen snoepen.ย 

Ik eet dit altijd met de poeder van body en fit in de smaak cookie en cream. Puur en alleen omdat ik het echt heel lekker vindt. Dit is volledig optioneel. Je kan deze yoghurt bowl ook prima zonder de whey poeder maken.ย 

Dus, wat heb je nodig voor de yoghurt bowl

Dit heb je nodig

  • 200-150 ml Griekse yoghurt 10% vet
  • 1 handje walnoten
  • 1 banaan
  • 28 gr whey poeder in de smaak cookie & cream (van body en fit)
  • 1 tl pindakaas

Dus, wat moet je doen

Het kan eigenlijk niet simpeler dan dit. Snij de banaan, verkruimel de walnoten en doe dit bij de Griese yoghurt. Doe er tenslotte nog de whey poeder en de pindakaas erbij. Meng dit door elkaar en klaar! Yummy!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on print

HEY YOU.

Misschien vind je dit ook leuk...

Lotte Corijn

LOTTE CORIJN.

Nice to meet you!

Hey you! Ik ben Lotte en ik ben op weg naar een gezondere en fittere ik. 

Van 130 kg naar naar 75 kg is mijn doel. En guess what?! Ik ben al 50 kg kwijt.

Inspire & motivate. Als ik het kan, kan jij het ook!

Liefs
,
Lotte Corijn

My personal favourites
My Youtube channel
Food and all that good stuff