HEY. READ THIS BLOG.

The Bodyshop Adventskalender 2020 unboxing

The Bodyshop Advent Kalender 2020 kopen

De kerstperiode komt eraan. Dat betekent veel leuke adventskalenders, yes! Ook The Bodyshop kwam dit jaar met niet één, maar drie verschillende adventskalenders. The Bodyshop was zo lief om mij een exemplaar te sturen, echt heel leuk! In deze unboxing blog vertel ik wat er allemaal in The Bodyshop Adventskalender 2020 zit.

 

The Bodyshop Adventskalender

The Bodyshop kwam dit jaar met drie verschillende kalenders uit:

In deze blog laat ik je de Make It Real Together Big Advent Calender zien. Maar ook voor een kleiner budget zit er een leuke adventskalender bij! En in elke advent kalender van The Bodyshop kun je mooie producten terug vinden.

Ik vind alle adventskalenders er prachtig uit zien, heel mooi vormgegeven. Dat heeft The Bodyshop goed gedaan! De kleuren en de verpakking zijn naar mijn mening helemaal in de kerstsfeer. Toen ik het pakket binnen kreeg stond ik dan ook bijna te springen van enthousiasme. Want van zo’n adventskalender van The Bodyshop word je toch gelukkig?!

The Bodyshop adventskalender 2020 review

Making It Real Together

Wat ik ook fijn vind aan The Bodyshop is dat hun producten nooit worden getest op dieren en hun producten op zo’n verantwoorde  manier gemaakt worden, met kijk op mens en natuur.

Op alle doosjes staan ook mooie maatschappelijke boodschappen, die je extra aan het nadenken zetten. Dit vind ik een erg mooie touch aan de adventskalender van de The Bodyshop. En dit sluit helemaal aan bij de kerstgedachte.

 

Daarnaast steunt de Bodyshop dit jaar het project Fier. Fier houdt zich bezig met het opvangen en behandelen van slachtoffers van huiselijk geweld. The Bodyshop doneert van 1 november tot en met 31 december een deel van elke aankoop aan deze organisatie. Dus naast dat je een hele mooie adventskalender voor jezelf (of misschien geef je hem wel weg als cadeau) koopt, draag je zo ook bij aan een mooi doel.

 

Wat zit er in The Bodyshop ‘Make It Real Together Big Advent Calender?

Heel veel leuke dingen kan je al verklappen! Het zijn 25 verrassingsvakjes! Vaak zitten er in adventskalenders maar 24 vakjes, leuk detail van The Bodyshop.  Er zit echt een goede variatie aan producten in, maar ook verschillende geuren! Dat is wel zo fijn, dat je niet een productlijn hebt van één en dezelfde geur. En bijna alle producten zijn full sized! Heerlijk!

Nu zaten er veel leuke producten in, die je écht kunt gebruiken. Niet dat je zo’n adventskalender krijgt en je hem opent en denk: “wat moet ik hier nu weer mee?”.

Oke oke. Genoeg ‘gepraat’. Je wilt de inhoud zien… Dat zal ik je vertellen.

The Bodyshop adventskalender 2020 unboxing

Dag 1 t/m 5

  • Coconut Hand Cream | 30ml | t.w.v. €5,50
  • Vitamin C Glow Sheet Mask | 18ml |t.w.v. €5,-
  • Lufa van gerecycled plastic |€?
  • Layers of Fun nagelvijl | €?
  • Coconut Lip Butter | 10ml | t.w.v. €5,-

 

Dag 6 t/m 10

 

Dag 11 t/m 15

 

Dag 16 t/m 20

 

Dag 21 t/m 25

The Bodyshop adventskalender 2020

Tot slot

Al met al vind The Bodyshop Making It Real Big Advent Calender 2020 een hele leuke adventskalender. Er zitten veel mooie producten in met veel variatie. Wat ik ook fijn vind is dat er niet teveel ‘onzin’ producten zitten, op de nagelvijl na.

Het enige wat ik nog graag in de adventskalender van The Bodyshop had gezien was een parfum of een bodymist. Ik weet dat geurtjes erg persoonlijk zijn, maar had toch super tof gevinden als dit in de adventskalender van The Bodyshop had gezeten.

Daarnaast vind ik de maatschappelijke boodschap de The Bodyshop aan de adventkalender heeft gekoppeld erg leuk. Zo draag je bewust of onbewust bij aan een goed doel.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on print

HEY YOU.

Misschien vind je dit ook leuk...

Nakd review nederlands kleding

Lente Na-kd shoplog

Na-kd kleding review Yes! Een van mijn favoriete kledingmerken is Na-kd. Een van de eerste outfits die ik kocht nadat ik was afgevallen was van

Meer lezen
Lotte Corijn

LOTTE CORIJN.

Nice to meet you!

Hey you! Ik ben Lotte en ik ben op weg naar een gezondere en fittere ik. 

Van 130 kg naar naar 75 kg is mijn doel. En guess what?! Ik ben al 50 kg kwijt.

Inspire & motivate. Als ik het kan, kan jij het ook!

Liefs
,
Lotte Corijn

My personal favourites
My Youtube channel
Food and all that good stuff